lindos γάμος τελετή χώρος rhodes γάμους

Γιορτές Γάμων Lindos για εκπληκτικές εξαιρετικές αξέχαστες μοναδικές υπηρεσίες γάμου στη Ρόδο!

Λίνδος Χώροι Τελετών Γάμου, Γαμήλιες Παραλίες, Γάμοι Κήπου Οροφές Κορυφαίοι γάμοι.

lindos υπηρεσίες γάμου αίθουσα τελετών lindos κύριαΥπάρχουν πολλά ρομαντικά μέρη για να φιλοξενήσετε τον Γάμο της Λίνδου.

Η εταιρεία μας και η επαγγελματική ομάδα γάμου είναι έτοιμες να σας βοηθήσουν και να σας προτείνουν κάποιες πολύ ωραίες ιδέες και επιλογές για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας.

Επίσης, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα μυστικά και τους θησαυρούς των ντόπιων και των γύρω περιοχών της Λίνδου που βρήκαμε τα τελευταία 17 χρόνια.

Τα παραδοσιακά ελληνικά ασβεστωμένα σπίτια που πλαισιώνουν το χωριό και την ακτογραμμή της Λίνδου, δημιουργούν μια εκπληκτική θέα στην τοποθεσία της τελετής σας.
Ένας πολύ καλός τρόπος να προσεγγίσετε την τοποθεσία της τελετής σας είναι να συνοδεύσετε έναν παραδοσιακό βιολονίστα ή παίκτη ακορντεόν.

Οι χώροι των τελετών δεν είναι καλύτεροι από αυτό, έχουν εκπληκτική θέα στην ακτογραμμή που θα βρίσκεται στο παρασκήνιο όλων των φωτογραφιών σας.
Για να κάνετε τον γάμο σας στη Λίνδο ακόμη πιο μοναδικό γιατί να μην απολαύσετε μια κρουαζιέρα με σαμπάνια και να φτάσετε στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης της Λίνδου με στυλ. Προσφέρουμε θαλάσσια σπορ στη Λίνδο και τις γύρω περιοχές, κήπους και χώρους στον τελευταίο όροφο στο χωριό της Λίνδου και σε κοντινή τοποθεσία στον τελευταίο όροφο.

Επιπλέον πληροφορίες:

• Οι τελετές πραγματοποιούνται κάθε μέρα της εβδομάδας.
• Τα αμφίδρομα κομφετί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο και μπορούν να ρίχνονται μόνο στις πύλες της αναχώρησης του ζευγαριού από το παρεκκλήσι.
• Πρέπει να μεταβείτε στο δημαρχείο λίγες μέρες μετά την ημέρα του γάμου σας για να υπογράψετε τον καταχωρητή.
• Ένα μέλος της ομάδας μας θα σας συνοδεύσει.
• Επιπρόσθετες χρεώσεις απαιτούνται στους χώρους και θα ενημερωθείτε σχετικά με την αρχική σας ερώτηση.

 Ο κόλπος του Λονδίνου στο Παρίσι

Περιτριγυρισμένο από φυσική ομορφιά, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί ο κόλπος του Αγίου Παύλου είναι τόσο δημοφιλής χώρος γάμου.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο ξύλινο κατάστρωμα με το Αιγαίο και την Ακρόπολη της Λίνδου πίσω σας. Στην άκρη του κόλπου βρίσκεται το όμορφο λευκό πλυμένο παρεκκλήσι του Αγίου Παύλου και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το δημοφιλές παραδοσιακό χωριό της Λίνδου.

 

Πρόσθετες πληροφορίες
• Ιδιωτική τελετή 
• Τελετές από Δευτέρα έως Παρασκευή
• Ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις:

  • 0-30 φιλοξενουμένων 200.00Euro 31-60  άτομα 300.00Euro 

• Τα τέλη περιλαμβάνουν καρέκλες, ιδιωτική επιφάνεια, τραπέζι για τελετή, ασφάλεια και συντήρηση της περιοχής.

• Οι πρόσθετες χρεώσεις του Registrar ισχύουν για € 130 εκτός της περιοχής

• Πρόσθετες χρεώσεις για τάπητα και λουλούδια

 Παραλία Λίνδος

Ένας προορισμένος χώρος βρίσκεται πίσω από την κεντρική παραλία της Λίνδου.
Μια όμορφη ξύλινη παγόδωση για την τελετή σας με την όμορφη θέα στον κόλπο της Λίνδου και την Ακρόπολη της Λίνδου.

Πρόσθετες πληροφορίες
• Ιδιωτική τελετή για 1 ώρα
• Τελετές από Δευτέρα έως Κυριακή
• Πρόσθετες χρεώσεις ισχύουν για € 250
• Τέλη περιλαμβάνουν κιόσκι και σαμπάνια για το ζευγάρι
• Πρόσθετες καταχωρημένες αμοιβές ισχύουν για εκτός θέσης περιοχή € 130
• Απαιτείται κατάθεση € 100
• Πρόσθετα τέλη για καρέκλες, χαλιά και λουλούδια κιόσκι

 

Παρακαλώ σημειώστε: Οι προπονητές δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτόν τον χώρο και θα πρέπει να σταθμεύσουν και θα περάσετε κάτω από έναν απότομο λόφο στο χώρο. Τα ταξί θα πλησιάσουν, αλλά ακόμα θα σας αφήσουν να περπατήσετε το τελευταίο τμήμα ενός απότομου λόφου ή να έχετε πρόσβαση από την παραλία.

rhodes-lindos-beach-weddings-04
rhodes-lindos-beach-weddings-03
rhodes-lindos-beach-weddings-02
rhodes-lindos-beach-weddings-01

  

Παραλία Lindian Jewel Beach.

Ένας χώρος γάμου στην παραλία στα περίχωρα της Λίνδου.
Η τελετή σας θα γίνει με θέα στη θάλασσα και τον όμορφο κόλπο της Βιλχίας.
Ένα ξύλινο κιόσκι ντυμένο με λευκά κουρτίνες με λευκές καρέκλες για όλους τους επισκέπτες κάνει το τέλειο σκηνικό για τον γάμο σας στη Λίνδο. Μπορείτε να προσθέσετε floral περίπτερα, καμάρες ή ένα κόκκινο και λευκό χαλί με επιπλέον χρέωση.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως Τελετή, Τελετή και Υποδοχή ή Υποδοχή μόνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες
• Θέα στη θάλασσα και τραπεζαρία με θέα στο βουνό
• Εσωτερική τραπεζαρία διαθέσιμη (Μάιος και Οκτώβριος)
• Ποτά πριν το δείπνο κρατηθούν στο κατώτερο επίπεδο Alfresco 'Azzurro' lounge bar
• A la carte και BBQ μενού διαθέσιμα
• Λευκά κλινοσκεπάσματα και πετσέτες περιλαμβάνονται
• Περιλαμβάνονται λευκά καλύμματα καρέκλας
• Χώρος χορού στην κάτω αίθουσα μπαρ "Azzurro" μέχρι τα μεσάνυχτα


Ημέρες Τελετών Πληροφορίες Τελετή: Δευτέρα - Κυριακή
Τεκμήρια: 15.00 - 19.00

Οι πρόσθετες χρεώσεις του Registrar ισχύουν για € 130 εκτός περιοχής

 

Κρατήσεις Gazebo 
Κόστος: Έως 40 άτομα η τιμή είναι 300 €
Για περισσότερα από 40 άτομα η τιμή είναι 5 € ανά άτομο.
Η παραπάνω τιμή περιλαμβάνει ένα μπουκάλι νερό για όλους τους επισκέπτες και ένα μπουκάλι Prosecco για τον γαμπρό και τη νύφη.
* Σημαντικό Σημειώστε ότι τα ποτά καλωσορίσματος μπορούν να καταναλωθούν μόνο μετά την τελετή

 Gazebo Κρατήσεις Μόνο
Κόστος: Έως 40 άτομα η τιμή είναι 400 €
Για περισσότερα από 40 άτομα η τιμή είναι 7,5 € ανά άτομο.
Το κόστος κράτησης για το Gazebo θα είναι 100 € και τα υπόλοιπα θα καταβληθούν, το πολύ, μια ημέρα πριν την τελετή.
Η παραπάνω τιμή περιλαμβάνει ένα μπουκάλι νερό επίσης, για όλους τους επισκέπτες και ένα
μπουκάλι Prosecco για τον γαμπρό και τη νύφη.
 
ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Απαιτείται προκαταβολή 200 € για την εγγύηση της ημερομηνίας του αγώνα.
Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης.
(€ 200 θα αφαιρεθεί από το συνολικό κόστος του χώρου) θα πρέπει
να γίνει στη συνάντησή σας με Ευρώ (€) 

 rhodes-beach-weddings-05
rhodes-lindos-beach-weddings-06
rhodes-lindos-beach-weddings-07

 

Melenos Lindos
Ένα σύγχρονο ξενοδοχείο Melenos στη Λίνδο είναι η τέλεια τοποθεσία γάμου. Περιτριγυρισμένο από φυσική ομορφιά και πανοραμική θέα στον κόλπο της Λίνδου και τη διάσημη ακτογραμμή της και την Ακρόπολη της Λίνδου ως φόντο για τις φωτογραφίες του γάμου σας, αυτός ο χώρος είναι για όσους πιστεύουν στην απόλαυση σε καθαρή πολυτέλεια.

• Τελετή Γάμου
Η περιοχή του Κήπου ή το μπλε μπαλκόνι μπορεί επίσης να προσφερθεί για τους επισκέπτες που επιθυμούν να οργανώσουν την γαμήλια τελετή τους στο επιπλέον κόστος ενοικίασης 300 ευρώ. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει ιδιωτική χρήση του χώρου για μερικές ώρες και όλο τον εξοπλισμό που έχει ήδη το ξενοδοχείο και θα ζητηθεί από τους καλεσμένους για χρήση (λευκές ντυμένες καρέκλες, τραπέζια, σεντόνια και σερβιτόρος). Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνονται τα ποτά.
• Με την κράτηση της γαμήλιας σας τελετής στο Melenos σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το χώρο χωρίς χρονικό περιορισμό, μπορείτε να προσαρμόσετε το πραγματικό κείμενο τελετής προσθέτοντας wows / ομιλίες ή ποιήματα σας σε αυτό. Μπορείτε επίσης να παίζετε τη δική σας λίστα μουσικής (ενώ οι επισκέπτες περιμένουν, κατά την είσοδο της νύφης, κατά την υπογραφή και μετά την τελετή). Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε μια τελετή μόνο το κόστος ενοικίασης είναι 300 ευρώ και πρέπει να κλείσετε μια ώρα κοκτέιλ με κόστος 25 ευρώ ανά άτομο και οι ώρες για την τελετή είναι μόνο 16: 00-18: 00. • Μουσική: Ένας DJ ή μια ζωντανή μπάντα δεν επιτρέπεται εκτός αν υπάρχει μια ολόκληρη κράτηση βίλας (η ιδιοκτησία τρύπα), όπως πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι υπόλοιποι επισκέπτες στο σπίτι δεν θα διαταραχθεί.Για όλες τις γαμήλιες δεξιώσεις που θα κρατήσουν αποκλειστικά το Top Restaurant ή το Garden Restaurant για την εκδήλωσή τους, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα ζωντανής μουσικής με ακουστικά μουσικά όργανα (κιθάρα, μπουζούκι κλπ.) Χωρίς μεγάφωνα και ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Αυτό μπορεί να παίξει από τις 19.00 έως τις 21.00.
Μπορούμε επίσης να παίξουμε μουσική από το I-pod ή I-phone τη λίστα μουσικής της επιλογής τους, αλλά ζητάμε ότι η μουσική θα ταιριάζει με την ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου.
Επιπλέον, η μουσική από τα μεγάφωνα μπορεί να είναι ανοικτή μέχρι τις 23.30 το αργότερο και ζητάμε από το γκρουπ να φύγει από τις εγκαταστάσεις μέχρι τα μεσάνυχτα.
Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν θα ενοχληθούν οι εσωτερικοί μας επισκέπτες σε καμία περίπτωση.

Melenos Wedding & Reception Venue
• Εστιατόριο
Roof Top: Προσφέρουμε στους επισκέπτες τη δυνατότητα αποκλειστικής χρήσης του εστιατορίου Roof Top (χωρίς την προϋπόθεση κράτησης ολόκληρης της ιδιοκτησίας) όταν ο αριθμός των επισκεπτών υπερβαίνει τους 50 άτομα. Το κόστος για την αποκλειστική χρήση είναι 1000 ευρώ και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις μέχρι τα μεσάνυχτα.
Κήπος Εστιατόριο: Σε περίπτωση που η δεξίωση γάμου φιλοξενεί λιγότερους από 50 επισκέπτες, μπορούμε να προσφέρουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε το δείπνο γάμου στο Garden Restaurant με θέα στη θάλασσα. Το κόστος ενοικίασης είναι 500 ευρώ και έχετε αποκλειστική χρήση της περιοχής.
Στην περίπτωση που η περιοχή Garden Restaurant δεν θα είναι ιδιωτική, άλλοι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις φαγητού και ποτού και το ξενοδοχείο δεν θα μπορεί να παίξει την επιλογή των ζευγαριών.
Πλήρες Εστιατόριο: Αυτό το εσωτερικό εστιατόριο προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και μια μυστικιστική ατμόσφαιρα για οικεία δείπνα. Αυτός ο χώρος είναι ιδανικός σε κακές καιρικές συνθήκες.
• Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού παιδιών, ζητείται ένας διασκεδαστής ή μωράκι.
• Σε περίπτωση που θέλετε ένα μικρό δείπνο γάμου μέχρι 10 άτομα, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι θα μπορέσουμε να κρατήσουμε το αίτημα σε αναμονή και να το επιβεβαιώσουμε μερικούς μήνες πριν από τον γάμο.
• Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε αιτήσεις γάμου κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου
• Μενού:
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι επισκέπτες έχουν την επιλογή να επιλέξουν από λευκό / κόκκινο / τριαντάφυλλο κρασί αλλά αυτό το σερβίρεται στο τραπέζι μόλις το Melenos Welcome / Ouzo απομακρυνθεί από το τραπέζι και δεν προσφέρουμε μπύρα ή άλλα ποτά ή αναψυκτικά αντί του κρασιού.
Ένα αναψυκτικό περιλαμβάνεται στο παιδικό μενού.
Παρακαλείστε να ενημερώσετε το ξενοδοχείο για την επιλογή των επισκεπτών τουλάχιστον δύο μήνες πριν την άφιξη.
• Γαμήλια τούρτα:
Εάν το πακέτο σας περιλαμβάνει γαμήλια τούρτα τότε το κόστος εξυπηρέτησης είναι 50 ευρώ.
• Ποτά καλωσορίσματος:
Αυτά μπορούν να κανονιστούν στο χώρο του Melenos Garden Lounge ή στο μπλε μπαλκόνι. Μπορούμε να κανονίσουμε για μια ώρα κοκτέιλ Champagne με μια ποικιλία από καναπεδάκια (μενού με σαμπάνια) ή μια ποικιλία ποτών που προτιμούν οι πελάτες όπως Pimm's, Buck Fizz, Prosecco, μπύρες και πολλά άλλα.
Μπορείτε να οργανώσετε και πινέζικες ποικιλίες (πλούσιος μπουφές) κατόπιν αιτήματος.
• Κρατήσεις για κοκτέιλ:
Προσφέρουμε την περιοχή Κήπος & μπλε μπαλκόνι για κοκτέιλ μόνο αν το ζευγάρι έχει κάνει κράτηση για δείπνο στο Melenos Lindos.
Το κόστος για αυτή την κράτηση για τον Κήπο ή το Μπλε Μπαλκόνι είναι 350 ευρώ.
• Οι λίστες του Wine & Bar:
Οι τιμές για το 2018 θα καθοριστούν στα τέλη Απριλίου 2018. Σημαντικές πληροφορίες:


Οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση για το Top Restaurant για τη γαμήλια τελετή και δείπνο τους χωρίς επιπλέον χρέωση ισχύουν για το κοκτέιλ τους στο εστιατόριο Garden.
Οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση για την περιοχή του Κήπου για τη γαμήλια τελετή και το δείπνο τους δεν έχουν επιπλέον χρέωση για το κοκτέιλ τους στο Blue Balcony.
Οι επισκέπτες που δεν έχουν κλείσει αποκλειστικά τον χώρο και επιθυμούν να έρθουν σε ποτό θα το εξυπηρετήσουν:
Top κρατήσεις εστιατορίων στην είσοδο σε μπουφέ, κρατήσεις του Garden Restaurant στο μπαρ που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.
• Χωρητικότητα: Καθόλου Δείπνο:
Κορυφή Εστιατόριο: 90 άτομα
Εστιατόριο Κήπος: 40 - 45 άτομα
Εστιατόριο Εσωτερικού Εστιατόριο "Foul" 35 άτομα
• Χωρητικότητα (καθισμένοι) - Τελετή Γάμου
Top Restaurant: 75 άτομα Χώρος στον
κήπο: 45 άτομα
Μπλέ Μπαλκόνι: 25 άτομα

• Ώρες χρήσης: Το
 εστιατόριο
Roof Top Restaurant ανοίγει για δείπνο στις 19.30.
Το εστιατόριο Garden Garden ανοίγει για δείπνο στις 19.30.
• Ποτό καλωσορίσματος:
Ποτό καλωσορίσματος στο μπλε μπαλκόνι είναι ανοιχτό από τις 14.00 μ.μ. έως τις 17.00. Χώρος στον
κήπο ανοίγει στις 14.00 μ.μ. μέχρι τις 18.00
• Κοκτέιλ:
Κήπος Lounge (ώρα Κοκτέιλ) ανοίγει στις 18.00 μ.μ. μέχρι τις 23.00 μ.μ. Κατά τους μήνες χαμηλής περιόδου ή σε ειδικές περιόδους όταν νωρίς γαμήλιες τελετές, οι παραπάνω περιορισμοί της ώρας μπορούν να είναι ευέλικτοι κατόπιν αιτήματος. Για κρατήσεις Villa (ολόκληρη η ιδιοκτησία) δεν ισχύουν περιορισμοί ώρας.

Σημαντική σημείωση: Η
ιδιωτική κράτηση για τους επισκέπτες (όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου) μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις περιοχές του ξενοδοχείου καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς τους παραπάνω περιορισμούς της ώρας την ημέρα της εκδήλωσης.
Τα έξοδα ενοικίασης / τελετής ισχύουν κανονικά.
Οι υπόλοιπες μέρες το ξενοδοχείο είναι ελεύθερο να δεχτεί και άλλες κρατήσεις σχετικά με το εστιατόριο. • Διαμονή: Για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητά μας πρέπει να έχετε ακριβείς ημερομηνίες, επομένως, θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί μας άμεσα.lindos υπηρεσίες γαμήλιας τελετής τόπος διεξαγωγής lindos main 2• Οι επισκέπτες μπορούν όχι μόνο να διατηρούν οποιοδήποτε αριθμό δωματίων που τους αρέσουν στο Melenos Lindos, αλλά μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση ολόκληρης της βίλας για τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεις! Με αυτόν τον τρόπο όλοι οι επισκέπτες τους θα αισθανθούν πολύ πιο άνετα έχοντας το χώρο μόνοι τους, νιώθουν σαν στο σπίτι τους και απολαμβάνουν την ιδιωτική τους ζωή ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, αυτό θα επωφεληθεί από τους χώρους
και τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας, καθώς όλο το προσωπικό θα είναι αποκλειστικά και μόνο για εσάς. Το ξενοδοχείο μας είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο, επομένως τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα.
• Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η ώρα check-in είναι στις 14.00. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε νωρίς check-in καθώς αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε ένα προηγούμενο check-in τότε σας προτείνουμε να κλείσετε το δωμάτιο για τη νύχτα πριν από το γάμο πάρα πολύ, ώστε να έχετε μια άγχος ελεύθερη ημέρα προετοιμασία νυφικό. Ο μέγιστος αριθμός των ατόμων που επιτρέπονται στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είναι 5 άτομα.
• Κατάθεση:
Απαιτούμενο ποσό κατάθεσης:
Δείπνο άνω των 50 ατόμων 800 ευρώ
Δείπνο μέχρι 50 άτομα 400 ευρώ
Τελετή γάμου 250 ευρώ
Κοκτέιλ 250 ευρώ
• Τα παραπάνω ποσά δεν επιστρέφονται σε καμία ακύρωση.
Η προκαταβολή θα μειωθεί από το τελικό συνολικό κόστος της δεξίωσης γάμου σας. Εγγυόμαστε ότι καμία άλλη γαμήλια δεξίωση δεν θα φιλοξενηθεί ταυτόχρονα στο εστιατόριο.
• Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι δεν περιλαμβάνονται συμβουλές σχετικά με το συνολικό κόστος των τροφίμων ή ποτών, συνεπώς, υπάρχει τέλος 100 ευρώ που ισχύει για το τελικό σύνολο της εκδήλωσης. Αυτό καταβάλλεται σε μετρητά επί τόπου.

 

* Συνδεθείτε στο σύνδεσμο " Επικοινωνία " για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας στη Ρόδο.

 

Ρόδος Τελετή Γάμου Λίνδος

 

lindos-weddings-beach-weddings-rhodes-01
lindos-weddings-beach-weddings-rhodes-12
lindos-weddings-beach-weddings-rhodes-13
lindos-weddings-beach-weddings-rhodes-10
lindos-weddings-beach-weddings-rhodes-09